Често задавани въпроси (FAQ)

От какъв материал са изработени медальоните?

Медальоните и верижките са изработени от висококачествена бижутерийна стомана проба 316L. Те не променят цвета си с времето и не предизвикват алергии.

Могат ли да се мокрят?

Бижутерийната стомана не променя цвета си при мокрене и не се окислява, въпреки това НЕ препоръчваме мокренето на медальона. Възможно е да проникне вода в него и да се задържи при талисманите. Стъклото на  медальона е залепено към стоманената основа, водата би могла да спомогне за отлепянето му.

Колко време отнема доставката?

Когато направите поръчка, в рамките на 1,2 работни дни тя ще бъде обработена и изпратена по куриер на посочения от вас адрес за доставка, където съгласно условията на куриерската фирма би следвало да я получите в указаните срокове за доставка:

Доставка – в срок от 1 до 5 работни работни дни

Всички поръчки се изпращат чрез Еконт.

Ако това не се случи, тоест ако не получите пратка до края на петия работен ден след деня, в който сте направили поръчката, моля свържете се с нас.

*Персонално гравирана плочка, добавена към поръчката, удължава времето за обарботка до 5 работни дни.

Мога ли да отворя медальона си?

Медальонът може да бъде отворен. Той се състои от основа, на която се държи верижката, и капаче. При варианта с резба е необходимо да завъртите капачето обратно на часовниковата стрелка. При варианта с магнит, капачето се вдига и остава захванато за основата. От изключителна важност е веднъж отворен, медальонът да се затвори добре.

Lock the Moment не  носи отговорност за изпуснат или отворен медальон.

 

Мога ли да върна/заменя медальона?

  • Можете да замените подарък в срок от 5 работни дни. Доставката е за сметка  на клиента, освен в случаите на рекламация.
  • Можете да върнете поръчаните, доставените и закупените стоки през нашия уебсайт в срок от 14 дни от датата на доставката, като са спазени всички от изброените условия:

    1. Върнатите продукти са в оригинална опаковка, без следи от наранявания, нарушен търговски вид, разкъсвания, отваряне или употреба.
    2. Всички разходи по връщане на стоката са за сметка на Потребителя, освен в случай на рекламация.
    3. Продуктите може да бъдат заменени или тяхната стойност да бъде възстановена.
    4. В случай, че трябва да се възстанови сумата за продукта, това ще се извърши по банков път на посочена от клиента банкова сметка. Сумата ще бъде възстановена на клиента в срок до 14 дни от датата, в която сме получили уведомлението за отказ от поръчката
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
Редакторът на медальони ще се отвори всеки момент. Ако сте го затворили, може да го отворите отново.