Frequently asked questions F.A.Q.

От какъв материал са изработени медальоните?

Медальоните и верижките са изработени от висококачествена бижутерийна стомана проба 316L. Те не променят цвета си с времето и не предизвикват алергии.

Могат ли да се мокрят?

Бижутерийната стомана не променя цвета си при мокрене и не се окислява, въпреки това НЕ препоръчваме мокренето на медальона. Възможно е да проникне вода в него и да се задържи при талисманите. Стъклото на  медальона е залепено към стоманената основа, водата би могла да спомогне за отлепянето му.

Колко време отнема доставката?

Когато направите поръчка, в рамките на 1,2 работни дни тя ще бъде обработена и изпратена по куриер на посочения от вас адрес за доставка, където съгласно условията на куриерската фирма би следвало да я получите в указаните срокове за доставка:

Доставка – в срок от 1 до 5 работни работни дни

Всички поръчки се изпращат чрез Еконт.

Ако това не се случи, тоест ако не получите пратка до края на петия работен ден след деня, в който сте направили поръчката, моля свържете се с нас.

*Персонално гравирана плочка, добавена към поръчката, удължава времето за обарботка до 5 работни дни.

Мога ли да отворя медальона си?

Медальонът може да бъде отворен. Той се състои от основа, на която се държи верижката, и капаче. При варианта с резба е необходимо да завъртите капачето обратно на часовниковата стрелка. При варианта с магнит, капачето се вдига и остава захванато за основата. От изключителна важност е веднъж отворен, медальонът да се затвори добре.

Lock the Moment не  носи отговорност за изпуснат или отворен медальон.

 

Мога ли да върна/заменя медальона?

  • Можете да замените подарък в срок от 5 работни дни. Доставката е за сметка  на клиента, освен в случаите на рекламация.
  • Можете да върнете поръчаните, доставените и закупените стоки през нашия уебсайт в срок от 14 дни от датата на доставката, като са спазени всички от изброените условия:

    1. Върнатите продукти са в оригинална опаковка, без следи от наранявания, нарушен търговски вид, разкъсвания, отваряне или употреба.
    2. Всички разходи по връщане на стоката са за сметка на Потребителя, освен в случай на рекламация.
    3. Продуктите може да бъдат заменени или тяхната стойност да бъде възстановена.
    4. В случай, че трябва да се възстанови сумата за продукта, това ще се извърши по банков път на посочена от клиента банкова сметка. Сумата ще бъде възстановена на клиента в срок до 14 дни от датата, в която сме получили уведомлението за отказ от поръчката
In case you find the answers listed above not helpful, please do not hesitate to contact us.
Редакторът на медальони ще се отвори всеки момент. Ако сте го затворили, може да го отворите отново.