Поръчка и Доставка

Добре дошли в сайта www.lockthemoment.com

Нашият екип полага много усилия да осигури безпроблемно и приятно сърфиране в официалния ни уебсайт.  Въпреки това, понякога се случва да възникне технически проблем. Ние ще направим всичко възможно да отстраним проблема в най – кратък срок.

ПОРЪЧКИ

Не е необходимо да се регистрирате, за да направите поръчка.

Lock the moment си  запазва правото да отмени участието в продажби на потребител/клиент по своя преценка, поради неправомерно използване на нашия уебсайт или нарушение на настоящите Условия.

Също така си запазваме правото да блокираме достъпа на определени имейл адреси и телефонни номера до нашия сайт с цел подаване на поръчки. Няма да приемаме никакви поръчки от клиент, чието участие в продажби сме анулирали или спрели.

ДОСТАВКА

Когато направите поръчка, в рамките на 2 работни дни тя ще бъде обработена и изпратена по куриер на посочения от вас адрес за доставка, където съгласно условията на куриерската фирма би следвало да я получите в указаните срокове за доставка:

Доставка – в срок от 2 до 5 работни работни дни

Ако това не се случи, тоест ако не получите пратка до края на петия работен ден след деня, в който сте направили поръчката, моля свържете се с нас.

Персонално гравирана плочка, добавена към поръчката, удължава времето за обарботка до 5 работни дни.

Всички поръчки се изпращат чрез Еконт.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Чрез наложен платеж – в брой при доставка на вашата поръчка.

Чрез банков превод

С карта 

ЦЕНИ

Посочените в нашия сайт цени са в български лева. Цената не включва такса за доставка, освен ако изрично не е упоменато наличието на безплатна доставка.

РЕКЛАМАЦИИ

Можете да върнете поръчаните, доставените и закупените стоки през нашия уебсайт в срок от 14 дни от датата на доставката, като са спазени всички от изброените условия:

  1. Върнатите продукти са в оригинална опаковка, без следи от наранявания, нарушен търговски вид, разкъсвания, отваряне или употреба.
  2. Всички разходи по връщане на стоката са за сметка на Потребителя.
  3. Продуктите може да бъдат заменени или тяхната стойност да бъде възстановена.
  4. В случай, че трябва да се възстанови сумата за продукта, това ще се извърши по банков път на посочена от клиента банкова сметка. Сумата ще бъде възстановена на клиента в срок до 14 дни от датата, в която сме получили уведомлението за отказ от поръчката

ИЗМЕНЕНИЯ 

Запазваме правото си да правим промени на уебсайта, които се отнасят, но не са ограничени до:

  1. Промяна на цените
  2. Промяна на количествата
  3. Промяна на условията на плащане и доставка
  4. Визията на уебсайта
  5. Премахването на продукти и категории
Редакторът на медальони ще се отвори всеки момент. Ако сте го затворили, може да го отворите отново.